Activiteiten


Stichting Mama Vita

Een kind opvoeden met autisme vraagt nogal wat. Daarom brengt Mama Vita moeders bij elkaar die zich sterk willen maken voor hun kinderen. Wil jij kennis en inzichten delen met andere moeders, elkaar steunen en samen opkomen voor je kinderen? Maak dan eens kennis met Mama Vita. Mama Vita is er om jou in je kracht te brengen en te houden. Samen kunnen we de verantwoordelijkheid voor onze kinderen met autisme aan. En samen maken we deze onzichtbare groep zichtbaar.

Regiomoeders
Annemoon Brans
Email contact
T. 06-51002269

Resto vanHarte

Dinsdag en vrijdag 

 

Kanaleneilandkoor

Kanaleneilandkoor is een vrouwenkoor en zingt licht meerstemmig. Het koor bestaat uit 16 ouderen, meestal uit de wijk Kanaleneiland en zingt “Liedjes van toen” in het Nederlandstalige genre met af en toe een uitstapje naar een andere taal. Aan het eind van het jaar wordt het kerstrepertoire gezongen. De Muzikale leiding is in handen van de dirigent Jan van Wieringen. Het koor is opgericht in oktober 2009 na het Krachtkorenproject voor Europa Cantat in de zomer van dat jaar. Het koor treedt regelmatig op in zorgcentra, festivals en bij activiteiten in het eigen centrum, waar ook Resto van Harte huisvest.

Repetitietijd: Maandagmiddag van 14.00-16.00 uur

Contactpersoon: Jan van Wieringen.
Telefoonnummer: 06 12 28 20 72
Mail: wees.wieringen@telfort.nl

 

Soep/Fruitdag voor onze buren 

Elke 2de en 4de donderdag van de maand.
Onder begeleiding van: Hatice, Dudu en Carla 

 

Kanaleneiland yoga

Het beoefenen van yoga zorgt voor minder stress, goede nachtrust, lekker in je fel zitten, een hogere weerstand, minder blessures en natuurlijk een heerlijk uur ontspanning.

In de lessen maken we bij ontspanning gebruik van yoga nidra technieken, letterlijk ‘slaap van de yogi’s.
De yogalessen worden gegeven in het 3GC op woensdagavond van 19.30 tot 20.45u.

Opgave voor lessen
Opgave kan door een e-mail te sturen met de gevraagde gegevens naar evkrimpen@hotmail.com of een briefje naar Postbus 77, 1200 AB, Hilversum.

Voor meer informatie kijk op: www.kanaleneilandyoga.nl


 

 

Koffie ochtend

Multiculturele kleurrijke koffie ochtend. Voor alle vrouwen, Vaak ontspanning en informatie. Iedere dinsdag ochtend van 10 tot 12 uur.  Onder genot van een kopje koffie / thee. €0,50 Thee €0,50 koffie.
Kom er gezellig bij!

Meer Bewegen voor Ouderen

Op dinsdagochtend van 10.45- 11.45 uur wordt er in het 3G-centrum een beweeg les gegeven.

In deze les werken we deels met muziek en verschillende materialen. We zijn drie kwartier actief bezig en daarna is er gelegenheid voor het drinken van een kopje koffie, zodat we ook het sociale aspect meenemen.

In de lessen komt alles aan de beurt, we gebruiken alle gewrichten en spieren zodat we sterk, soepel en lenig worden/blijven. Ook bouwen we aan ons uithoudingsvermogen en het evenwicht!

Een ieder werkt op zijn eigen niveau. ( dat kan ook op de stoel zijn).

We willen/moeten zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen en dan is het belangrijk om in ons lichaam te investeren zodat we ook alles zelf kunnen blijven doen.

U bent altijd van harte welkom en kan iedere dinsdag gewoon instromen, met uitzondering van de schoolvakanties dan is er geen les. De eerste 2 lessen zijn sowieso gratis dus schroom niet en trek uw makkelijke kleding en schoenen aan en kom gezellig met ons meedoen. Neem gerust iemand mee, wel zo gezellig! Graag tot dinsdag!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gediplomeerde leidinggevende

Contactpersoon: Hanny Stam.
Telefoonnummer: 03 48 48 09 94
Mail: hannystam@gmail.com

Turkse Seniorengroep 

Onder begeleiding van: Fadim, Emine en Hatice.
Dinsdag: 10.00 uur t/m 12.00 uur
onder begeleiding van: Hatice, Dudu en Sebahat.

Donderdag: 10.00 uur t/m 12.00 uur
onder begeleiding van: Hatice, Fadiem en Emine.